Katalogi 2017


 
Profi & Industrija 2017


Generali 2016/2017

obiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Dilex Profi klubV DILEXU spoštujemo svoje zveste stranke in si želimo vedno delovati strankam prijazno. Spoznajte nas in uživajte v ugodnostih Profi Club kartice ugodnosti.  

Z izpolnjenim spletnim pristopnim obrazcem se strinjam s pogoji Profi Club kartice ugodnosti, ki so določeni v tem obrazcu ter dovoljujem, da Dilex d.o.o., Pod lipami 10, 1218 Komenda, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov lahko vse zgoraj navedene podatke in podatke o vsebini nakupov, obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in potrjujem, da sem pravna oseba.

Podatki o nakupih se zbirajo zaradi prilagoditve ponudbe vsakemu posamezniku. Vsi podatki se lahko uporabljajo za naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega gradiva, vabil, spremljanje nakupovalnih vsebin strank, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje.

Dilex lahko posreduje nekatere moje podatke pooblaščenim tretjim osebam na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov (pogodbeni obdelovalci), ki v imenu in za račun Dilexa opravljajo nekatera opravila v zvezi z obdelavo podatkov imetnikov Profi Club kartice (npr. tiskarji, infocenter za pomoč imetnikom Profi Club kartice, IT-podjetja, ki skrbijo za podatkovno bazo upravljavca). Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. Če svojih podatkov, ki so v tem obrazcu opredeljeni kot obvezni, ne želim posredovati Dilexu, ne morem pridobiti Profi Club kartice ugodnosti. Dilex lahko hrani moje osebne podatke do preklica oziroma odpovedi Profi Club kartice ugodnosti. Obveščen sem o možnosti, da lahko kadar koli prekličem svoje privoljenje za obdelavo osebnih podatkov za namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, spremljanja nakupovalnih vsebin strank. Na podlagi preklica privoljenja izgubim tudi vse ugodnosti, ki jih imam na podlagi Profi Club kartice ugodnosti.

Obveščen sem, da lahko Dilex kadar koli obvestim, da ne želim prejemati posebnih ponudb in obvestil ter da se lahko odjavim od vseh oblik obveščanja (direktna pošta, e-pošta, GSM: SMS-sporočila in klici), vendar pa ne izgubim ugodnosti, ki jih imam na podlagi Profi Club kartice ugodnosti.

Z izpolnitvijo tega obrazca tudi potrjujem, da sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo name in na podjetje v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. Od upravljavca podatkov, Dilexa, lahko na telefonski številki 08 2000 940 ali po elektronski pošti info@dilex.si kadar koli pridobim več informacij za pomoč pri pridobivanju Profi Club kartice ugodnosti ali za ukrepanje pri izgubljeni ali ukradeni kartici.

Pošlji
* Zahtevano

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.si
©2018 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.