Katalogi 2019

Rem Power katalog profi in industrija-1Rem Power katalog profi in industrija-2
Profi&Industrija 2018/19


Generalni 2016/2017

obiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Podjetje REM POWER Skupina d.o.o. je uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo prodaje tehničnega blaga na slovenskem trgu in v tujini. Kot zastopnik blagovne znamke REM POWER uspešno povečujemo svojo veleprodajno mrežo na področju Slovenije. Ukvarjamo se s proizvodnjo in prodajo kompresorjev, visokotlačnih čistilnikov, inverterske tehnike za varjenje in rezanje, sesalnikov, vodnih črpalk, krtačnih in pometalnih strojev, lesnoobdelovalnih strojev in snežnih frez pod blagovno znamko REM POWER.

 

Za uspešno poslovanje na vedno bolj konkurenčnem in spreminjajočem se trgu, so potrebni strokovni, ustvarjalni, kreativni in motivirani zaposleni.

 

Vas veseli terensko delo in jutranje kavice s poslovnimi partnerji? Znate svojo komunikativnost udejanjiti za pridobivanje novih poslovnih priložnosti? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem kliknite na:  Samostojni terenski komercialist (m/ž)

Rem Power zaposluje

 

Če se želite pridružiti naši ekipi in ste pripravljeni svojo ustvarjalnost izkazati pri uresničevanju skupnih ciljev ter se osebno ter strokovno razvijati, vas vabimo, da posredujte vaše vloge na e-mail: andreja.rakusa@rem-power.com ali poštni naslov:

 

REM POWER Skupina d.o.o.

Pod Lipami 10, SI-1218 Komenda

s pripisom "za kadrovsko službo"

 

 Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2018 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);