Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdf

obiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Triki za spomladansko čiščenje

Spomladansko čiščenje je za eno osebo kar precejšen zalogaj, zato lahko k sodelovanju povabite tudi druge člane družine oziroma prijatelje, saj je delo v dvoje ali v skupini običajno hitrejše in tudi veliko bolj zabavno. Kljub razmišljanju, da bi prve sončne dneve raje preživeli na prostem kot med kramo in prahom, ki sta se nabrala čez zimo vam zagotavljamo, da se boste po urah čiščenja počutili le še bolj sveži, zadovoljni in pripravljeni na prebujanje pomladi.

Najprej se organizirajte: v kolikor vas je več in boste vse prostore čistili naenkrat najprej določite kdo bo odgovoren za kateri prostor oziroma za posamezno opravilo. Moškim članom lahko na primer prepustite čiščenje garaže, terase in kleti, ženski del skupine pa je lahko zadolžen za čiščenje kuhinje, dnevne sobe, kopalnice in otroških sob. Seveda je vse stvar dogovora in vloge se pri določenih opravilih lahko zamenjajo. Tako lahko na primer tudi dame očistijo avtomobil in kolesa, saj imajo sedaj na voljo visokotlačne čistilnike, ki so lahki in majhni, kmalu pa bodo na voljo tudi takšni, katerih videz bo spominjal na nekakšen moderen kovček na kolesih z ročajem, ki se zloži oziroma pospravi. Eden od takih priročnih lepotcev, ki bo na slovensko tržišče prispel v mesecu juniju je visokotlačni čistilnik HDEm 451 Hobby Line, znamke Elektro maschinen. V kolikor se bo za tovrstno opravilo odločil moški pa priporočamo izbiro močnejšega aparata, na primer iz linije visokotlačnih čistilnikov Top Line, kot so modeli HDEm 2400, 2410 ali 2710 Eelektro maschinen. Priporočamo tudi nova modela HDEm 2900 Profi Line ter model 2950 Premium Line, ki je prepoznaven po svoji tipični črni barvi. Z visokotlačnim čistilnikom boste uspešno odstranili tudi mah in travo, ki sta si med zimo svoje domovanje ustvarila med tlakovci na dvorišču.  

Za pometanje dvorišč priporočamo uporabo ročnega pometalnega stroja na primer model SWM 1350 Premium Line, blagovne znamke Elektro maschinen. Za čiščenje terase lahko uporabite »floor cleaner«, ki ga je mogoče priključiti na katerikoli Hobby Line ali Top Line visokotlačni čistilnik Elektro maschinen. Delo s pometalnim strojem in pripomočki kot je »floor cleaner« je veliko enostavnejše, natančnejše in hitrejše.  

Ob shranjevanju zimskih oblačil v škatle ne pozabite na sortiranje po podobnosti in logično označevanje. Obleke raje kot na obešalnike zložite v role in se tako izognite nadležnim gubam, ki jih težko odstrani tudi likalnik in vas tako ne bodo presenetile ob naslednji uporabi. Če naletite na oblačilo, za katerega veste, da ga niste nosile že leta (in ga verjetno tudi nikoli ne boste), ga ne zavrzite, ampak raje podarite kaki od dobrodelnih organizacij.  

Po končanem delu bo pomladna sapa zapihala skozi vsak delček vašega prostora in osvežila vašo dušo, ki bo tako prerojena in polna energije. Okoli vas bo zopet prostor za nove izkušnje in doživetja, ki jih bodo prinesli naslednji meseci. Veliko sonca in pozitivne energije vam želim!  

 

Avtor: Alenka Toplak


   

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);