Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Rem Power tim Bodlaj/Sušnik 1. mesto na Rally Ina Delta v Zagrebu (divizija 1)

Navijajte z nami!

Na prvem letošnjem slovenskem državnem prvenstvu, Rally Ina Delta, v Zagrebu sta skupno zmago osvojila Rok Turk in Blanka Kacin (Hyundai i20 R5) in postala prva Slovenca s tovrstnim dosežkom po 31 letih.
Drugo mesto sta zasedla Krisztian Hideg in Istvan Kerek (Škoda Fabia R5), tretje mesto pa sta zasedla Madžara Antal Kovacs in Gergo Istovics (Ford Fiesta R5).

Najboljši dosežek Zrinskega in Vidmarja


Turk in Kacinova sta zmagi v skupni razvrstitvi dodala tudi zmago v slovenskem državnem prvenstvu. Tako sta v svoj zbir vpisala kar 37,5 nove točke.
Drugo mesto v generalni razvrstitvi sta prvič osvojila Aleš Zrinski in Rok Vidmar (Peugeot 208 R5), skupno 5. na rallyju, najnižjo stopničko pa sta ujela Darko Peljhan in Matej Čar (VW Polo RN4), na rallyju skupno na 6. mestu.

Številni preobrati v divizijah in tri premierne zmage


Divizija 1 je bila do konca 7. HP popolnoma v domeni Roka Jerkiča in Marka Stoparja(MG ZR 105), ki v letošnji sezoni še nista poznala poraza. A vodečo posadko je na 8. HP izdala tehnika in morala je odstopiti. Za zmago so se tako udarili trije zasledovalci. Na ciljno rampo sta kot najhitrejša pripeljala Rok Bodlaj in Boštjan Sušnik (Škoda Fabia), za katera je to prva zmaga v slovenskem državnem prvenstvu. Za dobrih 5 sekund sta ugnala Bojana Velkavrha in Nino Velkavrh Gorenc (VW Polo) ter za dodatnih 13 še Jureta Jereba in Boštjana Vidmarja (VW Polo). Velkavrh in Velkavrh-Gorenčeva sta zdaj za 1 točko prevzela vodstvo v diviziji 1, kjer se v nadaljevanju sezone obeta zelo ogorčen boj.

Rem Power Rally team Bodlaj-Sušnik

Tudi divizija 2 je bila odločena v samem finišu rallyja. Vse skupaj se je začelo s težjo nesrečo posadke Jernej Fakin-Gregor Fakin (Peugeot 208 R2), ki je po izletu s steze potrebovala celo nekaj zdravniške pomoči, že na uvodni HP pa je tehnika iz boja izločila tudi Grego Premrla in Vilija Ošlaja (Toyota GT86 R3). Slednja sta se s pomočjo pravila “super rally” naslednji dan vrnila, a sta zaradi izleta s ceste iz boja izpadla še Jan Medvedin Lucijan Vovk (Peugeot 208 R2) ter zaradi okvare Viliam Prodan in Zoran Raštegorac (Renault Clio R3).

Na začetku druge polovice dirke je po odstopu Prodana in Raštegorca kazalo na novo zanesljivo zmago Tima Novaka in Uroša Ocvirka (Opel Adam R2), ki sta v svojem ritmu celo mešala štrene najhitrejši peterici na rallyju v precej zmogljivejših dirkalnikih. A prav na zadnji, 10. hitrostni preizkušnji je Novaku in Ocvirku ponagajala tehnika. Zmago sta morala prepustiti Marku Grossiju in Davidu Kavčiču (Citroen C2 R2), za katera je to prvo slavje v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva. Novak in Ocvirk sta kljub temu obdržala drugo mesto, tretje pa sta zasedla Martin Štucin in Gregor Maver (Renault Clio R3).

Gledalci so bili priča tudi zapletom v dirki divizije 3, kjer so se tokrat pomerile le tri posadke. Odlična na poti sta bila Mišel Zupančič in Damijan Andrejka, ki sta v skupni razvrstitvi držala celo mesto na robu najboljše deseterice. Na 8. HP je posadka v BMW-ju M3 doživela hudo nesrečo in končala v globeli ob cesti, kar je to HP prekinilo in povzročilo etapo. Voznik in sovoznik sta jo k sreči odnesla brez poškodb. Vodstvo sta prevzela Domen Agnič in Anja Verbič, a sta tudi onadva kmalu naletela na tehnične težave. Zmage sta se veselila Miha Mušič ter Črtomir Bergant (Fiat Punto S1600), Agnič in Verbičeva pa sta dirko vseeno uspela zaključiti in osvojiti točke.

Se vidimo ponovno na naslednjem rallyju za državno prvenstvo, v zadnjem vikendu junija, v Železnikih!

p.s.: Poskrbite, da bodo vaši jekleni konjički čisti in svetleči - kliknite TUKAJ

Vir: avtoportret.si, Luka Gregorič

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);