Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Nasveti za kvalitetno čiščenje!

Rem Power

Čiščenje zna biti zamudno in včasih se celo lahko zgodi, da s končnim rezultatom nismo zadovoljni.V nadaljevanju vam ponujamo nekaj nasvetov, da bo vaše čiščenje hitro in kvalitetno opravljeno.

Zakaj bi se odločili za krtačni stroj in kako izbrati pravega?

Avtomatski krtačni stroji omogočajo efektivno čiščenje tal, namesto mučenja s tradicionalnimi krpami in vedri vode. Delujejo tako, da nanašajo čistilo, krtačijo in osušijo tla v eni potezi. S tovrstnim delovanjem in sposobnostjo čiščenja več kvadratnih metrov na uro krtačni stroji bistveno pospešijo čiščenje, kvaliteta čiščenja pa je seveda neprimerno boljša, kar lahko prepreči spodrsljaje in padce znotraj vaših prostorov ter izboljša izgled prostorov.

Tipi krtačnih strojev ter katerega izbrati?

Krtačni stroji Rem Power

Na trgu je na voljo veliko različnih modelov krtačnih strojev, kar lahko oteži izbor najprimernejšega za vaše potrebe. Ko se odločate za nakup krtačnega stroja je glavni kriterij pri izbiri površina (m2), ki jo nameravate čistiti ter čas, ki ga nameravate za to porabiti.

V Rem Power skupini imamo na voljo veliko različnih modelov krtačnih strojev, ki ustrezajo vašim zahtevam. Ne glede na to ali želite krtačni stroj za katerim hodite ali model na katerem sedite, s krtačo ali filcem, lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Za večje površine najbolj priporočamo krtačni stroj na katerem lahko sedite, saj imajo slednji konstantno hitrost. Ker boste med čiščenjem na stroju sedeli, bo potrebnih manj postankov in ustavljanja. Na primer, model Rem Power SMB 3300/710 očisti 3180 m2/h oz. prbl. 7.950 m2 'z enim polnjenjem'. Primerni so za čiščenje skladišč, industrijskih obratov in podobno.

Za čiščenje manjših površin, kjer je prostor omejen pa so idealni izbor krtačni stroji za katerimi stojite. Na primer Rem Power SMB 1350/450 omogoča enostavne polkrožne zavoje v ozkih prostorih in čiščenje težko dostopnih točk, priročen pa je tudi nastavljiv ročaj, ki se lahko zloži navzdol, kar omogoča čiščenje pod mizami, policami ali drugimi nižjimi površinami.

Ko ste izbrali primerno velikost krtačnega stroja se lahko dodatno odločite ali boste za vaš krtačni stroj izbrali nastavek s krtačo ali filcem. Krtača je primernejša za čiščenje težje dostopnih točk, kot so ploščice s fugami, betonske površine in pločniki. Nastavek s filcem pa priporočamo za čiščenje notranjih prostorov in površin, kot na primer epoksidna tla ali bolj občutljive površine kot je recimo parket. Primerni so za čiščenje telovadnic, poslovnih prostorov ali drugih manjših površin. 

Oglejte si akcijsko ponudbo krtačnih strojev REM POWER:

SMB 1350/450 (z baterijami in polnilcem): 1.326,64 € + ddv

Prednosti pometalnih strojev


Pometalni stroji Rem Power

Podobno kot pri krtačnih strojih velja tudi pri pometalnih strojih, da svojo nalogo opravijo hitreje in bolj kvalitetno od običajnega pometanja z metlo, kjer pri pobiranju smeti največkrat trpi tudi naša hrbtenica.

Za suho pometanje večjih površin priporočamo baterijski pometalni stroj, na primer model Rem Power SWM 4501 E, ki ima eno krtačo, kapaciteto čiščenja 3.150 m2/h,  možnost nastavitve pritiska zbiralne krtače in še nekaj drugih koristih lastnosti. Prednost krtačnih strojev je ta, da zagotavljajo konstanten pritisk na tla (SLS – self leveling system), omogočajo pobiranje večjih kosov umazanije, opravijo svoje delo hitro in učinkovito, vaša hrbtenica pa vam bo tudi hvaležna. Primerni so za čiščenje zunanjih površin, pločnikov, parkirišč in podobno.

Za pometanje manjših površin so dovolj ročni pometalni stroji, ki imajo zbiralni koš in so enostavni za uporabo, na primer model Rem Power SWM 2800, s kapaciteto čiščenja 2.800 m2/h.

Oglejte si akcijsko ponudbo pometalnih strojev REM POWER:

Tiho in efektivno sesanje poslovnih prostorov

Sesalniki Rem Power

Trenutni tempo življenja narekuje, da zaposleni v podjetju nemalokrat opravimo kakšno naduro in takrat zna biti glasno sesanje v istem prostoru malce nadležno. V tem primeru toplo priporočamo izbiro tihega sesalnika za suho sesanje, na primer Rem Power MC 2600 S. Z nivojem hrupa 65 dB, ki je več kot dobrodošel v vsakem domu ali pisarni, saj ne moti delovnega procesa (ali manjših otrok in hišnih ljubljenčkov).

V kolikor potrebujete sesalnik za suho in mokro sesanje, z dovolj veliko posodo,  ki pa je okreten in robusten hkrati pa priporočamo sesalnik Rem Power MCI 5500. Gre za industrijski sesalnik z INOX posodo, ki ni ne prevelik, ne premajhen, ima kolesca za lažje premikanje, antibakterijski filter ter vse potrebne nastavke za kvalitetno čiščenje prostorov.

Oglejte si akcijsko ponudbo sesalnikov REM POWER:


Veliko proizvodnih obratov je v zagonu polnih 24 ur, zato tam ni časa za zaustavitev proizvodnje, za namen čiščenja. Ker so nekatere naprave in proizvodni procesi zelo zahtevni glede prisotnosti prahu in umazanije je kvalitetno in natančno čiščenje zelo pomembno. V kolikor ste še vedno v dilemi kateri model čistilnega stroja izbrati vas vabimo, da pokličete našega strokovnjaka za profesionalni program, ki vam bo z veseljem svetoval in odgovoril na vaša vprašanja.

Pokličite: Goran, 051/232 484

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);