Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Prenovljen vrtni program REM POWER in prihajajoče novosti v 2019

V letošnjem letu v Rem Power prodajni program prihaja kar precej novosti!

Nekateri od naših modelov kosilnic so doživeli spremembe, saj smo se prilagodili povpraševanju na trgu. Skladno s tem smo pri posameznih modelih nekaj stvari dodali in nekaj odvzeli. Nekateri modeli imajo zaradi evropske direktive druge motorje (Euro 5), drugim je dodan večji izbor dodatkov, večji koši za pobiranje trave, dodani cevni priključki za čiščenje ohišja, električni vžig in podobno. Na voljo je pester nabor kosilnic z različno konfiguracijo, kar je odziv na potrebe kupcev iz preteklih sezon.

Na voljo je kar precej novih modelov viskotlačnih čistilnikov brez grelca.Od manjših in okretnih, do večjih in močnejših modelov, z gumirano cevjo in kolutom ter kovinsko opremo. V širokem prodajnem programu lahko tako vsak poišče svoj model glede na različne potrebe pranja.  
 
Na voljo so 3 novi modeli tihih kompresorjev (silent), v izvedbi 6, 24 ter 40 litrov. Tihi kompresorji Rem Power imajo brezoljno kompresorski črpalko, bakreno navitje motorja, odlično hlajenje, zaradi tihega delovanja pa tudi ni potrebe po dodatnem ohišju. 

Predvidoma v aprilu / maju prihaja nova prodajna skupina električne škarje za živo mejo, električni puhalnik/sesalnik listja, novi modeli črpalk in bencinskih agregatov ter prenovljeni (po evropski direktivi) cepilniki drv. Proti koncu leta bodo Rem Power program razširili še drobilniki vej ter električne verižne žage.

Povprašajte po naših novostih pri svojem najbližjem trgovcu!

Prenovljen vrtni program Rem Power

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);