Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

DILEX z idejo "EKO" NA SEJMU MOS, 8.-15. september 2010

Na letošnjem »sejmu vseh sejmov«, kot mu radi pravimo, smo bili prisotni tudi s podjetja Dilex. Večino razstavnega prostora so zasedali že znani artikli našega principala Elektro maschinen. Na sejmu smo predstavili novosti in okolju prijazno miselno naravnanost, podprto z dejanji.

Celjski sejem vsako leto obišče veliko število ljudi in tudi letošnji ni bil izjema. Veliko število obiskovalcev in razstavljalcev je v enem tednu omogočilo obilo poslovnih dogovorov, izmenjav informacij ter pričaralo prijetno vzdušje, kjer se je za vsakega našlo kaj zanimivega. V podjetju Dilex, z našim principalom Elektro maschinen, se zavedamo, da je poleg ustvarjanja dobrih poslovnih rezultatov pomembna tudi skrb za okolje, zato imamo skozi celo leto številne, tako imenovane akcije »staro za novo«. S tovrstnimi akcijami in drugimi posebnimi ponudbami prispevamo k čistejšemu okolju in dolgoročno gledano kakovostnemu življenju.

Na sejmu smo v ospredje postavili ravno idejo – varovanje okolja. V našem »EKO kotičku« smo obiskovalcem predstavljali pomen pravilnega ravnanja z odsluženimi napravami ter predstavljali potek naših akcij »staro za novo«. Ob nakupu artikla iz tovrstne akcije omogočamo kupcem, da prinesejo svojo staro napravo (katerekoli znamke, delujočo, nedelujočo) in kupijo novo, primerljivo po posebno ugodni ceni. Stare, odslužene aparate odpeljemo na mesta, kjer jih ustrezno predelajo in tako zagotovimo ponovno uporabo materialov. Olje in masti na ta način ne odtekajo v naravo, pločevina in plastika pa ne onesnažujeta okolja. Tovrstna spodbuda je dobrodošla tako za tako za uporabnika kot za okolje.

     

Na sejmu smo poleg lesno obdelovalnih strojev, črpalk in hidroforjev, kompresorjev, in sesalnikov predstavili naprave iz našega prodajnega programa, ki že delujejo z manjšo porabo ter omejenimi izpusti škodljivih snovi. Prvi dve napravi iz prihajajoče NOVE linije ECO LINE sta krtačna stroja SMB 5500 in SMB 1800 s sistemom ERS. Krtačna stroja se po svoji tipični zeleni barvi že od daleč razlikujeta od ostalih strojev brez te funkcije. Kot omenjeno tovrstna stroja varčujeta s porabo vode, čistil in električne energije, vendar ne na račun okrnjenega delovanja. S sistemom »mikro« prihranijo več kot 80% vode v primerjavi s klasičnimi čistilnimi stroji, zaradi uporabe specializiranih materialov pa je čiščenje kljub varčevanju hitrejše in učinkovitejše. Varčevanje z vodo, čistili in električno energijo pa posledično pomeni tudi zelo dobrodošel prihranek za kupca.

Poleg omenjenega je na sejmu potekalo tudi žrebanje nagrad v sklopu nagradne igre »JAR 2010 – Elektro maschinen«. Izžrebali smo 100 nogometnih dresov in 100 Elektro maschinen žog, ki smo jih prejemnikom poslali po pošti - iskrene čestitke!

 

Besedilo: Alenka Toplak

 

Več utrinkov s sejma: 

 

     
     
     

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);