Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Zaposlimo novega sodelavca

VAS ZANIMA DELO, PRI KATEREM BI BILI POMEMBEN DEL RAZVOJA PODJETJA IN BI Z IZDELKI VRHUNSKE KVALITETE LAHKO LAJŠALI DELO LJUDEM? VAS VESELI DELO Z LJUDMI? 


Podjetje Rheinland Elektro Maschinen Group je mednarodno podjetje, ustanovljeno leta 1997. Ukvarja se s proizvodnjo in prodajo kompresorjev, visokotlačnih čistilnikov, inverterske tehnike za varjenje in rezanje, sesalnikov, vodnih črpalk, krtačnih in pometalnih strojev, lesnoobdelovalnih strojev in snežnih frez, pod blagovno znamko Elektro Maschinen. 


V svoje vrste vabimo novega sodelavca(-ko) za delovno mesto: 


Skladiščnik / voznik 


 Delo obsega: Opravljanje skladiščno-manipulativnih del, kot so razkladanje in nakladanje blaga, dostava blaga do kupcev, razvrščanje blaga po skladišču, prestavljanje, sortiranje, kompletiranje, opravljanje ostalih del, ki jih določi nadrejeni ne glede na lokacijo. 


Pričakujemo: Odgovorne in samoiniaciativne kandidate, izkušnje z vožnjo kombija ali tovornega vozila, zaželene so izkušnje z delom v skladišču, k rešitvam usmerjene osebe, ki se ne ustrašijo novih izivov in priložnosti. Kandidati kateri imajo opravljen izpit za viličarje in osnovno poznavanje dela z računalnikom. 


Nudimo: Pestro delovno okolje v mednarodni organizaciji, možnost poklicnega in osebnega razvoja, stimulativen osebni dohodek. Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom in stimulativno plačo. 

V kolikor imate veselje do takšnega dela vas vabimo, da pošljete svoj podrobni življenjepis, skupaj z naslovom, kontaktnim telefonom in naslovom elektronske pošte prek e-sistema MojeDelo.com


www.rem-maschinen.com

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);