Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Pripravite se na spomladansko čiščenje in urejanje okolice

V Dilexu smo se pripravili na pomlad z akcijskimi artikli Elektro Maschinen  

Bliža se sezona prvih opravil v domačih delavnicah in urejanja okolice v polnem razmahu. Tudi v Dilexu smo zavihali rokave in se intenzivno pripravili nanjo.  

Ste razmišljali o tem, kaj vse bi lahko naredili z lastno, malo bolj zmogljivo žago? Ne glede na to, kje bi jo radi uporabljali – če si želite okoli vrta postaviti leseno ograjo oziroma oblikovati kos lesa na poljuben način, rezati zapletene krivulje ali pa enostavno samo deske za izdelavo nove mize, omare, si narezati laminate na poljubne kose – žage Elektro Maschinen vas ne bodo razočarale. Uporabne so tudi v profesionalnih delavnicah, krovstvu, gradbeništvu in mizarstvu. Izbirate lahko med klasičnimi in poteznimi zajeralnimi žagami, tračnimi, krožnimi, mizno-krožnimi ter dekopirnimi žagami.  

Trenutno najbolj iskani artikli v Dilexu so visokotlačni čistilniki, namenjeni tako za domačo kot za profesionalno rabo z že priloženo opremo, ki vam omogoči takojšnji začetek z delom. Priročno jih lahko uporabite pri pranju avtomobilov, motorjev, koles, dvorišč, lahko pa si tudi temeljito očistite svoje vrtno orodje ali manjše površine okoli hiše, vikenda ali parcele.  

Naj bo ta pomlad delovna in učinkovita. Privoščite si enega odličnih artiklov Elektro Maschinen po promocijskih cenah in izkoristite našo pomladansko akcijo. Vsi naši artikli so na ogled v našem salonu v Komendi, kjer jih lahko tudi preizkusite in se prepričate o njihovi učinkovitosti kar sami. Našli jih boste tudi pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.  

Kontaktirajte nas ali pa na obiščite in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.  

Več informacij najdete na naši spletni strani in spletni trgovini http://etrgovina.dilex.si/

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);