Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Vabljeni k ogledu galerije Dilexfest!

Dilex je v petek, 20.9.2013 med 8-20 uro praznoval svoj 20. rojstni dan. Cel dan je za dobro voljo in prijazen nasmeh skrbela tako ekipa Dilexa kot radijska moderatorja, ki sta prišla z radia Aktual in radia Veseljak.

Obiskovalci so si lahko ogledali celotni asortiman artiklov Elektro Maschinen, pa tudi preizkusili njihovo delovanje v praksi.

 

 

 

Pridružili so se nam številni kupci in radovedni mimoidoči, ki so se udeležili tako naših zanimivih demo predstavitev, kot sodelovali v številnih nagradnih igrah in se nazadnje okrepčali v prijaznih rokah dam v Dilexovi ekipi. Kot se spodobi za pravi Fest, so obiskovalci lahko preizkusili odlične pivske dobrote in se ob dobri hrani nasmejali ob šalah radijskih voditeljev.

 

 

 

Za zabavne vložke in smeh sta vseskozi skrbela Klemen Bunderla in Mitja Grajzar z radia Aktual in radia Veseljak.Na ta posebni dan so naši obiskovalci lahko izkoristili še dodatni 20% popust na izbrane artikle v salonu.

 

 

Vseskozi so naši obiskovalci lahko merili svoje moči v metu na koš za atraktivno nagrado. Dobili smo dva nagrajenca glavne nagradne igre Dilexfesta, karte za polfinale EuroBasket 2013, ki je potekalo 20.9.2013. Izžrebali smo pa tudi srečne nagrajence naše spletne nagradne igre in podelili bone v vrednosti 30,25 ter 20€ za nakup artiklov Elektro Maschinen v našem salonu.

 

Več utrinkov z Dilexfesta in celotna galerija je na voljo tu. Vabljeni k ogledu!

Spremljajte nas na ostalih družbenih medijih in se nam pridružite na prihodnji prireditvi - sejem kmetijstva, gozdarstva, gradbene, komunalne mehanizacije ter vrtnarske in ogrevalne opreme v Komendi. Več informacij na voljo tu.

 

 

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);