Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Dilex na 45. sejmu MOS

Na sejmu MOS razstavljamo že vrsto let in tudi letošnje leto ni bilo izjema. Vsako leto je veliko obsejemskega dogajanja, kot so okrogle mize, seminarji, konference, strokovna izobraževanja ipd. 

Razlog za našo vsakoletno prisotnost na sejmu je, da želimo širši javnosti predstaviti vsakoletne novosti. Letošnje leto še posebej izstopa, saj beležimo 15. obletnico blagovne znamke Elektro Maschinen. Poleg jubilejne ponudbe, ki smo jo pripravili v ta namen pa se lahko pohvalimo tudi z razširjeno skupino lesnoobdelovalnih strojev, tj. poteznimi in zajeralnimi žagami, s prenovljeno skupino inverterske in varilne tehnike, novimi modeli visokotlačnih čistilnikov  in nenazadnje s super jesensko ponudbo in nagradno igro, ki jo predstavljamo tudi v našem akcijskem letaku.

  

   

  

Poleg lepega števila obrtnikov in podjetnikov ter ostalih potencialnih kupcev so naš razstavni prostor obiskali tudi partnerji iz tujine.

  

V mali kongresni dvorani sejmišča smo za naše poslovne partnerje pripravili posebno predstavitev. Seznanili smo jih s konceptom jubilejne ponudbe ob 15. obletnici, zgodovino našega podjetja Dilex ter jih podrobneje seznanili z vsemi novostmi v našem prodajnem programu Elektro Maschinen.

   

  

   

  

Vsem, ki ste nas letos obiskali na sejmu se lepo zahvaljujemo in vas ter vse ostale VABIMO, DA NAS OBIŠČETE V NAŠEM SALONU V KOMENDI!


Ostali vtisi s sejma:

  

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);