Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Ogled nogometne tekme HR / ES - izžrebanec nagr. igre EP v nogometu

Glavni nagrajenec naše nagradne igre "EP v nogometu 2012" si je ogledal tekmo Hrvaška vs. Španija in nam poslal nekaj fotografij in utrinkov z dogodka.

Šport in še posebno nogomet združuje ljudi oz. narode po celem svetu.

Po besedah našega nagrajenca je bil tovrstni športni duh še posebej prisoten med hrvaškimi navijači, s katerimi je delil mesto na letalu na poti do Gdanska, 18.6.2012.

  

Hrvaški navijači so bili oblečeni v majice s prepoznavnim vzorcem belo-rdeče "šahovnice". Zdelo se je, kot da bijejo eno bitko z nogometnimi igralci in da greza bitko za "življenje ali smrt".  Hrvaške navijače, po besedah našega nagrajenca, na poti vseskozi spremljalo petje. Status in družbeni položaj v teh trenutkih nista bila pomembna, vse kar je štelo je bila tekma. Tekma nogometašev, ki je združevala celoten narod. 

  

Prihod na stadion je bil dolg, saj je bila zaradi varnosti okoli stadiona speljana 2 km dolga pot. Na dolgem sprehodu je bilo s strani hrvaških navijačev slišati veliko pesmi in humorja na račun špancev. Vtis, ki ga je naredil stadion je bil po besedah nagrajenca fenomenalen, saj je čisto nov in izdelan iz stekla v barvi jantarja. Še poseben užitek ga je bilo gledati zvečer, ko je ob prižigu luči zasijal v vsej svoji lepoti in naredil ogled tekme še bolj spektakularen. Otvoritveni šov, himne obeh držav, navijanje navijačev obeh skupin, vse to je nagrajenec opisal kot "nepozabno".

  

  

Kljub temu, da so hrvaški navijači navijali kot, da so pripravljeni umreti za zmago pa se jim na koncu žal ni izšlo in morali so se sprijazniti s porazom (Španija 1 : 0 Hrvaška)

  

Nagrajencu se lepo zahvaljujemo, da je utrinke z dogodka ob povratku delil tudi z nami in veseli nas, da smo nekomu lahko podarili nepozabne trenutke!


Več utrinkov z dogodka:

   

  

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);