Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Test snežnih frez in predstavitev novosti

Za naše poslovne partnerje smo ob koncu leta organizirali medijsko podprt test snežnih frez in predstavitev novosti v prodajnem programu Elektro maschinen. Dogodek je potekal 25. novembra 2011, pred Športnim centrom na Pokljuki.

Vreme je bilo kot naročeno, namen srečanja pa je bilo spoznati staro in novo ponudbo naših proizvodov Elektro maschinen in ob druženju pozdraviti novo prihajajoče leto 2012.


Kot rečeno smo goste pričakali pred Športnim Centrom Pokljuka ter jih ogreli z lokalno pijačo Smrekovec.

Poslovni partnerji so dopoldanski čas preživeli v predavalnici ob teoretičnih predstavitvah novosti v v našem prodajnem programu. 

  

  

Po teoretičnih prezentacijah je sledilo kosilo.

  

 

Po kosilu so gostje za nekaj minut uživali na prečudovitem sončku, ki je bil po zadnjih nekaj meglenih dnevih pravi balzam za oči. Sledil je praktični del predstavitev in goste smo razdelili po skupinah, ki so se izmenjavale na posameznih točkah.

Praktični prikaz SNEŽNIH FREZ Elektro maschinen je bil še posebej zanimiv, saj je ta prodajna skupa popolnova NOVA in na tej točki so se gostje tudi največ zadržali. Predstavitev je potekala poleg biatlonske steze, kar ja vse skupaj še dodatno popestrilo. Gostje so si lahko ogledali in preizkusili širok nabor snežnih frez, saj smo s seboj pripeljali freze, ki po zmogljivosti rangirajo od 6 konjskih moči pa do 14 konjske freze na gosenicah. Skupaj smo tako ocenjevali in preizkušali dodatke, moč izmeta, kvaliteto odstranjevanja snega in vodljivost naprav. Kot se je izkazalo so freze, z nekimi osnovnimi napotki naših strokovnjakov, z lahkoto upravljale tudi pripadnice nežnejšega spola.

  

  

  

  

  

Največjo frezo, model STEm 14076 ET je preizkusil tudi naš direktor, g. Boštjan Prebil, ki je bil z dogodkom in obiskom zelo zadovoljen. Več kot očitno so Elektro maschinen freze primerne tudi za čiščenje parkirišč, dovozov in dvorišč pred poslovnimi objekti in tako dobro vodljive, da se tudi gospe in gospodje v oblekah ob tovrstnem opravilu ne bodo preveč spotili in utrudili.

Na vrsto je prišlo pranje z našim visokotlačnim čistilnikom na becinski pogon in predstavitev novih modelov, kot so HDEm 2900 za profesionalno uporabo, HDEm 2950 Premium Line ter visokotlačna čistilnika primerna za domačo rabo oz. delo okoli hiše HDEm 451 in HDEm 401.

  

  

Ena od praktičnih predstavitev je zajemala tudi novejšo skupino žag - potezne in jeralne žage.

  

Gostje pa so si lahko praktično ogledali in preizkusili tudi naše kompresorje, sesalnike in krtačne stroje. 

   

  

Med praktičnimi predstavitvami so se naši gostje za še dodatno popestritev dogajanja lahko preizkusili v streljanju z malokalibrsko puško, prav tako, kot jo uporabljajo biatlonci. Dosegali so se večji in majši uspeha, večina pa jih je s spoštovanjem pogledovala proti biatloncem na drugi strani strelišča, ki so tarče tudi po teku zadevali kot za šalo.

  

   

  

  

  

   

Sonce je počasi zahajalo in čas je bil za direktorjev govor in zdravico. Zgodnja zdravica ter zahvale z obeh strani so končali uspešen dan in v nas pustili prijeten spomin.

  

   

Vsem gostom se še enkrat iskreno zahvaljujemo za prijetno druženje in, da bomo naše uspešno sodelovanje nadaljevali tudi prihajajočem v letu 2012!


Več utrinkov z dogodka si lahko ogledate v naši FOTOGALERIJI


Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);