Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

PGD Moste na Firefightercombat challange Myrtle Beach SC

PGD Moste oziroma njenih 6 članov in članic se je v 4. tednu novembra odpravila v Južno Karolino, na svetovno prvenstvo v Ameriko. Udeležili so se najtežjega gasilskega tekmovanja, ki ga nekateri imenujejo tudi "najtežji dve minuti v športu".

S tovrstnim tekmovanjem smo se v Sloveniji prvič srečali lansko leto. Treningi 5-krat tedensko so se v letošnjem letu obrestovali še posebej Tilnu Feldinu, ki je postal evropski prvak in si prislužil vozovnico za svetovno prvenstvo v Ameriki. Poleg njega so v Ameriko odšli še poveljnik PGD Moste, g. Roman Koncilija in njegova žena Branka, častni poveljnik Marjan Koncilija ter članici Tea Bizjak in Tjaša Koncilija. 

Tilen Feldin in Roman Koncilija sta tekmovala v tandemu in osvojila 19. mesto, članici Tea Bizjak in Tjaša Koncilija pa kar neverjetno 9. mesto. Tekmovanje je trajalo 6 dni, tekmovalo pa je več kot 700 udeležencev iz vsega sveta.

Oprema, ki jo uporabljajo v Ameriki je malce drugačna od slovenske in Tilnov ter Romanov tandem se je izkazal kot odličen trening. Tilen Feldin je v Sloveniji dosegel čas pod minuto in štirideset sekund, kar je meja za vstop v častni Lions Den club, v katerega je bil sprejet v četrtek 24.11.2011. Tilen se je dobro odrezal tudi v posamičnem nastopu, v močni konkurenci in na neposznani progi. Zaključil je kot stosedemnajsti.

V soboto 26.11. so se preizkusili še vsi štirje. Fanta sta imela za nasportnike ekipo iz ameriške letalske baze v Nemčiji in ju prehitela, dekleti pa sta se na progo podali brez tekmic. Tekmovanje se je zaključilo v soboto zvečer z moškim ekipnim tekmovanjem. 


Člani PGD Moste so izredno ponosni na njih, saj v Ameriki niso zastopali le njihovega društva temveč tudi občino Komenda in nenazadnje Slovenijo.

Z veseljem pa priznavamo, da smo ponosni tudi mi, da smo lahko sponzor takemu prostovoljnemu gasilskemu društvu!


ČESTITKE CELOTNI EKIPI!


   

 

  

 


Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);