Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdfobiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Sejem Komenda, 7. - 9. oktober 2011

Jesenski kmetijsko-obrtniški sejem Komenda je letos potekal od 7. do 9. oktobra, s poudarkom na obnovljivih virih energije in pripadajoči mehanizaciji. S prodajnim programom ELEKTRO maschinen je bilo prisotno tudi naše podjetje.

Pozdravni nagovor ob začetku sejma je imel dolgoletni organizator sejma in predsednik konjeniškega kluba , g. Lojze Lah. Kljub temu, da prvi dan vreme ni bilo najbolj naklonjeno obiskovalcem je bilo slednjih vseeno veliko. V soboto dopoldan so se parkirna mesta hitro polnila saj je kmetijski sejem v Komendi že dobro poznan.  

  


Ponudba na sejmu je bila tudi letos pestra. Poleg našega obstoječega programa Elektro maschinen, smo kot novost letos predstavili popolnoma novo skupino - snežne freze.  Za snežne freze pa se niso zanimali le obiskovalci temveč tudi prav posebni gostje, ki so obiskali naš razstavni prostor na sejmu. Župan občine Komenda, g. Tomaž Drolec in predstavnik sejma v Sremski Mitrovici, g. Branislav Nedimović sta se na sejmu srečala z namenom dogovora o sodelovanju  (v želji organizirati sejem na podoben način kot v Komendi tudi v Sremski Mitrovici). G. Drolec je z zanimanjem prelistal naš letak, in obenem pokazal, da je ekološko dobro osveščen. Prijazno je namreč zavrnil našo vrečko in letak raje spravil "v svojo malho" - kot se je izrazil sam.    

Na sliki - z desne proti levi: g. Boštjan Prebil (direktor podjetja Dilex), g. Branislav Nedimović (župan Sremske Mitrovice) in g. Tomaž  Drolec (župan Komende)Na sejmu niso manjkali niti "najmanjši štirinožni" obiskovalci, ki so z zanimanjem spremljali dogajanje okoli sebe.


Več utrinkov s sejma si lahko ogledate tukaj:

  

  

  

 

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);