Katalogi 2019
Katalog Profi.pdf

Katalog H&G 2019.pdf

obiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Novice in obvestila

Dilex na 44. obrtnem sejmu MOS 2011

Kot vsako leto smo tudi letos, na tokrat že 44. obrtnem sejmu MOS, predstavili novosti iz našega prodajnega programa ELEKTRO maschinen 

Na sejmu smo predstavili novosti, kot so visokotlačni vodni čistilniki HDEm 401 Hobby Line, HDEm 451 Hobby Line, HDEm 2900 Profi Line ter HDEm 2950 Premium Line. Poleg novosti v programu visokotlačnih čistilnikov smo predstavili nove linije strojev za obdelavo lesa, to so jeralne žage, potezne jeralne žage in jeralne mizne žage ter popolnoma NOVO linijo - snežne freze. Predstavili smo tudi prenovljeni liniji vijačnih kompresorjev: serija Praktik III in Kompakt III.

Za naše kupce in poslovne partnerje smo na pripravili posebne sejemske popuste in ugodnosti, organizirano pa smo imeli tudi svetovanje za naš celoten prodajni program.

V našem prodajnem programu smo zelo ponosni tudi na krtačna stroja SMB 1800 ERS ter SMB 5500 ERS iz linije ECO LINE, ki ju letos na razstavnem prostoru sicer nismo predstavljali, saj smo to storili že lansko leto, ju pa vsekakor štejemo med novosti in energijsko učinkovite oz. varčne stroje, saj porabita do 90% manj vode in kemikalij.

Tudi letos smo se na našem razstavnem prostoru srečali z našimi poslovnimi partnerji in izkoristili odlično priložnost sejma za sklepanje novih poznanstev, pridobivanje novih kupcev in utrditev blagovne znamke ELEKTRO maschinen, ki jo zastopamo na slovenskem tržišču.

Lahko rečemo, da smo s sejmom zadovoljni, kljub manjšemu številu obiskovalcev v primerjavi z lanskim letom.


Nekaj utrinkov s sejma:

   

        


 

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2019 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);