Katalogi 2019

Rem Power katalog profi in industrija-1Rem Power katalog profi in industrija-2
Profi&Industrija 2018/19


Generalni 2016/2017

obiščite nas

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda
Pod lipami 10, 1218 Komenda

Pokaži na zemljevidu

vprašajte nas

Potrebujete pomoč
ali imate vprašanje?
T.: 08 2000 940
pon-pet: 08:00 do 16:00
E: info@rem-power.com

Dogodki

Novo obdobje, nova celostna podoba, nov logotip - Od Elektro Maschinen do REM POWER

Podjetje REM POWER Skupina d.o.o. je uspešno prehodilo več kot dvajsetletno pot učenja in razvoja inovativnih tehničnih izdelkov in storitev. S svojo razvejano ponudbo izdelkov, ki jo nenehno širimo, zadovoljujemo potrebe še tako zahtevnih kupcev na številnih trgih doma in v tujini. Naši izdelki so edinstvena mešanica prvovrstnih materialov, ergonomičnega dizajna in visoke kvalitete evropske tehnologije. Najpomembnejše pa je, da se aktivnosti podjetja ne končajo s prodajo, ampak velik poudarek dajemo na podpori kupcu tudi po opravljenem nakupu, izobraževanju in servisiranju izdelkov, zato je kupec izdelkov REM POWER vedno na varni strani.

 

Z novo, svežo celostno grafično podobo želimo trgu podati jasen signal, da nismo sledilci trendov, temveč, da jih sami ustvarjamo. Ker pa je sprememba CGP vsake blagovne znamke velik projektni in finančni zalogaj, vas obveščamo, da bodo v prehodnem obdobju, do popolne ukinitve starega CGP našega podjetja, na prodajne police prihajali izdelki v novi embalaži opremljeni z novim logotipom REM POWER, kot tudi izdelki v stari embalaži opremljeni še s starim logotipom Elektro Maschinen. V kratkem bo na voljo tudi priročnik o uporabi celostne grafične podobe REM POWER.

 

Seveda pa bodo naše moči vedno usmerjene v najvišjo kvaliteto izdelkov, storitev in poprodajnih aktivnosti in vi, naši kupci, ste vedno na prvem mestu. Zadovoljitev vaših potreb in vaše zadovoljstvo je naš prvi in edini cilj.

 

Vaš REM POWER


Obvestilo v PDF obliki najdete TUKAJ


REM POWER logo

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo preko E-mail naslova: marketing@rem-power.com .

Novosti

O podjetju

O spletni strani

Kontakt

REM POWER Skupina d.o.o.
Poslovna cona Komenda,
Pod lipami 10,
SI - 1218 Komenda
Telefon: +386 8 200 09 20
E-pošta: info@rem-power.com
©2018 REM POWER Skupina d.o.o. Vse pravice pridržane.
);